Burgemeester Segers reageert op aanmerking Dik Vedder

Gezien op de werkkamer van de burgemeester
Gezien op de werkkamer van de burgemeester
Foto: Harm Brand

Oud-raadslid Dik Vedder reageerde via Twitter op de vorige column: “Wat mij betreft zou de wekelijkse column wat spannende/verrassende/prikkelende mogen zijn…. (zie definitie column)”.

“Een column is een vaste rubriek, een kort stukje proza in een krant, tijdschrift, een bepaald medium op internet of uitgesproken op televisie en radio waarin de auteur zijn of haar mening puntig en uitdagend uiteenzet. Vaak heeft een column een zekere actualiteitswaarde”.

Segers reageerde met deze  ‘Column of Kolom’: Wat is de bedoeling van mijn columns die regelmatig op de gemeentelijke pagina in De Staphorster en op deze website verschijnen? Om te verpozen, even wat te lezen, te prikkelen of zaken aan de kaak te stellen?

Ach, voorzichtigheid en enig mildheid is beter dan een scherpe pen. Als u goed leest, heb ik wel een boodschap. Zo deel ik zaken die mij positief opvallen:

Maar er waren ook boodschappen die u op iets wilden wijzen. Uiteraard zijn ze goed bedoeld:

Het is niet mijn stijl om het belerend en met een waarschuwende vinger op te schrijven. Volgens mij werkt dat niet.

Samen leven, is ook laten leven. Ga wijs om met wat we hebben en krijgen. Let op elkaar. Misschien niet zo prikkelend en scherp als andere columnisten doen, dus noem het dan maar een kolom. Fijn dat u het leest. Een goede zomer toegewenst!

Lees ook:

https://twitter.com/dikvedder/status/1016698509821665280

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen