Youtuber Lars Blokhuis luistert Farming Simulator event op

Foto: Youtube - BlokkieGames

Op 20 november 2018 organiseert G & A Computers een evenement rondom het uitkomen van de nieuwste versie van het bekende computerspel Farming Simulator.

Het evenement begint om 16.00 uur en vindt plaats in de winkel aan de Oude Rijksweg 255-1 in Rouveen. Op het evenement is er de mogelijkheid om zelf het spel uit te testen en er is live gaming door de bekendste Farming Simulator-Youtuber in Nederland: Lars Blokhuis (van BlokkieGames).

BlokkieGames noemt zichzelf “hét simulatie game kanaal uit het oosten met een behoorlijk accent!”. Lars Blokhuis: “Ik specialiseer mij in simulatiegames denk aan Farming Simulator en EuroTruckSimulator 2, dat is niet alles ik speel natuurlijk ook andere games!”. Hij komt gamen van 16.00 tot 18.00 uur.

Rond etenstijd staat er een foodtruck voor de deur waar je gratis patat kunt halen. Tot 20.00 uur kan iedereen terecht om zelf Farming Simulator 19 uit te proberen.

Tot en met 19 november is het mogelijk om alvast een exemplaar van Farming Simulator 19 te reserveren. Onder deze aanmeldingen worden twee Collectors Editions verloot.

Lees ook: