Prikbord

Op deze pagina verschijnen korte oproepen of ingezonden mededelingen die te klein zijn voor een nieuws- en/of agendabericht.


Alles is weer opgeruimd en schoon op De Tippe.Onder het afdak liggen de gevonden/achtergebleven spullen. Graag zo spoedig mogelijk OPHALEN!!!!

Geplaatst door IJsvereniging Staphorst e.o. op Zaterdag 26 januari 2019


Verloren bij bezorgwerk in Rouveen I-Phone 5S met zwart leren hoesje. Er zit ook nog een bankpasje in.

De eerlijke vinder kan uiteraard op een beloning rekenen! Inmiddels gevonden op de route.


Het is vandaag de laatste stagedag van Jantje Troost. Die wilde ze niet ongemerkt voorbij laten gaan en dat is goed…

Geplaatst door Zorgcentrum Rosengaerde op Dinsdag 27 november 2018

Jan Slager is 9 oktober 2018 beëdigd als raadslid voor de SGP in de gemeente Staphorst. Wethouder Lucas Mulder: “Gods zegen gewenst bij deze verantwoordelijke taak”. De raadsvergadering waarin de installatie plaatsvond is hier te bekijken en te beluisteren (video).

Evenals even eerder Jouk Boer na 30 jaar, zwaait nu ook Thijs Kooiker na 28 jaar af als brandweerman. Wethouder Lucas Mulder maakte een foto van het echtpaar Kooiker in de brandweerboot.

Meer via dit bericht van Weblog Staphorst, en het bijbehorende filmpje van René Admiraal.


Verloren bij de bosvijver een Piccolo armband met E

Een soortgelijke armband als bovenstaand is op vrijdag 8 juni 2018 verloren bij de bosvijver in Staphorst. De armband is van het merk Piccolo en is vooral kenmerkend aan een beertje met de letter E. Heeft iemand deze gevonden? Graag contact opnemen via telefoonnummer 06-31246103.


Gevonden op 17 april 2018 om 13:40 uur: Zwart portemonneetje met opdruk van FA. KRALE TANKSTATION – ETC. Bevat muntgeld. Het is gevonden naast het verpauperde pand van Sniedertie, vandaag een fietsenparkeerplaats. Update: De portemonnee met inhoud is om 16:35 diezelfde marktdag opgehaald.


Witte kentekenplaat gevonden bij de Stovonde: 82-NDH-9. De kentekenplaat is op 6 februari opgehaald.


Gele kentekenplaat gevonden aan de Gemeenteweg. De plaat was afkomstig van een Volkswagen Golf en lag op de eigenaar te wachten bij Autobedrijf Bijker. De eigenaar heeft zich gemeld…


Lees ook: