Prikbord

Op deze pagina verschijnen korte oproepen of ingezonden mededelingen die te klein of te bewerkelijk zijn voor een nieuws- en/of agendabericht.

Terrasstoel in weiland hoek Conradsweg/Oude Rijksweg

Vorige week zaterdag (19 noevember 2022) is een terrasstoel aangetroffen in het weiland in de hoek Conradsweg/Oude Rijksweg (zie onderstaande foto). Wie weet hier meer van? Voor inlichtingen of informatie 06-20229084.


Verdwaald konijn gevonden lopend op de Oude Rijksweg

Liep ter hoogte van nummer 241. Van wie is dit konijn? Als dit uw konijn is kunt u bellen met … Het konijn is weer terecht.


Harples gevraagd voor 9-jarig meisje aan huis of elders

Voor hun 9-jarige dochter zijn haar ouders op zoek naar iemand die haar harp les wil geven. Met een voorkeur voor les aan huis in Rouveen (Staphorst). Kosten in overleg. Bij iemand zelf aan huis in de omgeving is eventueel ook mogelijk, maar dan liever niet op haar eigen harp, zodat deze niet elke keer vervoerd hoeft te worden. Voor informatie of eventuele tips: 06-11091649.


Staphorster kinderen in klederdracht naar ‘bijzondere’ Prinsjesdag (video)


Rugzak met bril kwijtgeraakt nabij de Hoogeveense Vaart

Op 29 juni 2022 rond 17.00 uur is een blauwe adidas rugzak kwijtgeraakt bij het viaduct nabij Intratuin. Met daarin een jongensbril, schoolagenda en handdoek. Wie heeft deze gezien of gevonden? Contact via de gegevens in de agenda of bovenstaand e-mailadres.


Jan Kooiker over zijn hobby in ‘Heel Holland Handelt’ (video)

Ruim vier jaar geleden was Jan Kooiker in beeld bij “Marktplaats: Heel Holland Handelt” met een bijzonder verhaal over zijn hobby naast zijn werk als wegenbouwer; Staphorster klederdracht. Het fragment is/was volgens de cijfers nog nauwelijks bekeken. Het komt uit aflevering 33 wat uitgezonden is door SBS6 op 21 maart 2018 vanaf 19.00 uur.

Lees ook: Klederdrachtshow Staphorst en Rouveen met volkslied (foto’s/video)


Lees ook: Klokkenstoel Olde Kerkhofsweg nu officieel in gebruik (foto’s/video)


Gevonden op de markt vanmorgen. Portemonneetje met inhoud. Af te halen aan de Generaal Eisenhowerlaan 37 in Staphorst.


Lees ook:  Prikbord 2021