Prikbord

Op deze pagina verschijnen korte oproepen of ingezonden mededelingen die te klein zijn voor een nieuws- en/of agendabericht.

‘De trouwdag van Benny & Marijke’ door JHS Foto & Video

Tijdens de gemeentedag van zaterdag 6 mei is in De leerkamer een kindervestje blijven liggen. Donkerblauw, maat 134-140. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de beheerder, tel.nr. 06-41257796.Gevonden voorwerpen in Bibliotheek Staphorst

In Bibliotheek Staphorst blijven regelmatig knuffels, foto’s, zonnebrillen, kledingstukken achter. Ook boeken en dvd’s die niet van de bibliotheek zijn worden soms “ingeleverd”.
Tot en met zaterdag 29 april is iedereen welkom om te kijken of er verloren voorwerpen liggen die door de eigenaar kunnen worden meegenomen.


Getuigenoproep: Vanmiddag omstreeks 15:00 uur, kreeg Politie Staphorst melding dat er vandaag bij twee bestelauto’s was ingebroken. De bestelauto’s stonden geparkeerd op de carpoolplaats bij de Lichtmis in Rouveen. Als u iets gezien heeft wat hier mee te maken kan hebben, wilt u dan contact met de politie opnemen via 0900-8844.


Heeft iemand dinsdagavond 28 maart een verkeerde jas meegenomen vanuit De Leerkamer? Lijkt veel op de jas op de foto. Update: De jas is weer terecht.

Van wie is deze fiets? Aangetroffen bij politieonderzoek in #Staphorst. Vermoedelijk gestolen. Graag bericht.

Lees ook: