Politieberichten kort

Korte politieberichten vanuit de vaste wijkagenten van Politie StaphorstGert-Jan CrielaardStephan Lazaroms, Herman Jansen en anderen die de ronde doen.

In de nacht van zaterdag op zondag (9-10 maart) omstreeks 3.15 uur is er op de hoek van de Lindenlaan en de Oranjestraat…

Geplaatst door Politie Staphorst op Donderdag 14 maart 2019

Lees ook: Gestolen auto rijdt drie straten verderop een tuin in
getuigen gezocht!! in de avond/nacht van 12 op 13 februari is er bij ons een container soortelijk als op de foto met oud ijzer van het terrein gestolen. iemand iets verdachts gezien? laat het ons weten.

Geplaatst door Konstruktiebedrijf Akkerman op Donderdag 14 februari 2019


Vanmorgen werd tijdens een korte snelheidscontrole 4 maal een bekeuring uitgedeeld aan bestuurders welke zich niet aan…

Geplaatst door Politie Staphorst op Maandag 11 februari 2019
Op diverse locaties in de gemeente Staphorst zijn er vandaag snelheidscontroles gehouden. Hierbij zijn er meerdere boetes uitgedeeld. De komende tijd worden er vaker controles uitgevoerd.

Geplaatst door Politie Staphorst op Woensdag 30 januari 2019


Dementerende vrouw (63) op zondagmiddag korte tijd vermist

Op zondag 27 januari 2019 om 14:10 ging er een Burgenet-melding uit: Politie Staphorst zoekt ivm vermissing 63 jarige vrouw, dement, blank, dun, lang, grijs stijl half langhaar, lichte broek, winterjas, 2 (olifanten)knuffels bij haar.

Binnen 20 minuten was zij gevonden. Om 14:28 uur: Politie Staphorst sluit de Burgernetactie mevrouw is aangetroffen dankzij uw hulp! Dank u wel. Fijne zondag! Beluister de beide berichten via Burgernet (audio).


Lees ook: Korte politieberichten/-meldingen in 2018