Jacob Spiker (51) voert nieuwe kieslijst CDA Staphorst aan

Druk bezig met verkiezingsprogramma CDA tijdens wedstrijd FRA-NED.
Foto: CDA Staphorst

In de ledenvergadering van 15 november is Jacob Spiker voor de derde keer verkozen tot lijsttrekker voor het CDA in Staphorst. Enkele maanden nadat hij zich kandidaat stelde.

Naast de lijsttrekker is ook de verdere kieslijst vastgesteld. De plaatsen 2 t/m 6 worden ingevuld door Herriët Brinkman, Genevive Compagner, Henk Courtz, huidig wethouder Bert Krale en Arjan Hokse. Als het CDA weer aan een coalitie deelneemt, is Bert Krale weer beschikbaar als kandidaat-wethouder.

Het CDA gaat voor een vijfde zetel, waar ze nu vier zetels hebben in de gemeenteraad. Met deze lijst en verkiezingsprogramma gaat het CDA vol vertrouwen op naar de verkiezingen van 21 maart 2018. Jacob Spiker: “Ik ben ontzettend trots op deze lijst met een nieuwe generatie talentvolle CDA-ers naast vertrouwde namen”.

Alien Konterman uit Staphorst op plek 7, Jeanet Kuiper-Hartman uit Rouveen op 8, Christiaan van Dalfsen uit Staphorst op 9 en Berend Klomp uit Rouveen op nummer 10. Het verkiezingsprogramma waarmee het CDA de verkiezingen in gaat is definitief vastgesteld, publicatie volgt binnenkort.

Lees ook:

Reacties

article
26637
Jacob Spiker voert nieuwe kieslijst CDA aan
In de ledenvergadering van 15 november is Jacob Spiker voor de derde keer verkozen tot
https://staphorst.nieuws.nl/gemeente/26637/jacob-spiker-51-voert-nieuwe-kieslijst-cda-staphorst-aan/
2017-12-05T17:13:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2017/12/05170330/druk-bezig-met-verkiezingsprogramma-cda-staphorst.jpg
cda, politiek, verkiezingen
Gemeente