Prikbord 2020

Op deze pagina verschijnen korte oproepen of ingezonden mededelingen die te klein of te bewerkelijk zijn voor een nieuws- en/of agendabericht.

Update: Eigenaar gevonden! einde update. Herkent iemand deze hond? (zie foto hiernaast). Deze liep de halve ochtend rond bij Bakkerij Ubak in Rouveen. Uiteindelijk met kinderen mee naar een ander huis gelopen. Tel: 0522-468709.


Gevonden: Klein plastic tasje met daarin een broek en jas (zie onderstaande foto) en nog een paar kleine dingen. tel: 06-42390651


 

Lees ook: Aanleg fietspad Punthorst wordt opnieuw aanbesteedGeertrui Balkenende van Welzijn Staphorst op pensioen-tournee (foto’s/video)Lees ook: Kleurwedstrijd voor volwassenen met tekening Ed Perdok


 


Meditatie kandidaat Van den Herik bij de dodenherdenking

Op maandagavond 4 mei 2020 heeft kandidaat P.J.T. van den Herik vanaf half acht ter gelegenheid van dodenherdenking een korte meditatie gehouden vanuit de Leerkamer in Staphorst. De Schriftlezing was Jozua 4 vers 15 tot en met 24. Het thema: ‘Het teken van de twaalf stenen te Gilgal’ (Jozua 4 vers 20). Om 8.00 uur precies werd 2 minuten stilte gehouden, waarna het eerste en zesde vers van het Wilhelmus op het orgel gespeeld werden. Dit is na te luisteren of te downloaden (audio).
https://twitter.com/Lucas_Mulder/status/1247152008370499584


Burgemeester Kok van Staphorst was vanavond telefonisch te gast bij CBO Zwartewaterland. De uitzending is hier na te luisteren (audio). Een uur eerder was burgemeester Bilder daar al te gast, en Karin Leferink namens zorginstelling IJsselheem. Dat is hier na te luisteren (audio). Tussen deze interviews door worden verzoekplaten gedraaid.

Gesprek DNO met wethouder Alwin Mussche over corona (audio)https://twitter.com/G_Staphorst/status/1242733703643779072 

Scharrelkip gevonden in het veld langs de kleine Conrad

Ingekomen bericht: “Onze scharrelaar heeft in het veld een kip gevonden op één van de zijwegen van de kleine Conrad”. Het dier is op te halen aan de Conradsweg 1/B in Rouveen.


Update: Papiercontainers worden pas op vrijdag 17 januari geleegd
Gisteren, maandag 13 januari, hadden de papiercontainers in de gemeente Staphorst geleegd moeten worden. Helaas is dit niet gebeurd door een probleem met de vrachtwagen. Eerder vandaag meldde de gemeente dat dit vandaag of morgen zou gebeuren. Dat is blijkbaar niet gelukt. Ze meldt nu dat aanstaande vrijdag, 17 januari, de container alsnog geleegd wordt, en biedt haar excuses aan voor het ongemak. einde update.


Lees ook:  Prikbord archief