Kleurwedstrijd voor volwassenen met tekening Ed Perdok

Foto: iStock via SWS

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) houdt een kleurwedstrijd voor volwassenen (24+). Striptekenaar Ed Perdok heeft speciaal voor SWS twee tekeningen gemaakt, welke door inwoners van de gemeente Staphorst ingekleurd kunnen worden. Deze kleurplaten zijn te downloaden: Kleurplaat 1 of Kleurplaat 2.

Tot 25 mei 2020 hebben inwoners de tijd om deze kleurplaten zo mooi mogelijk in te kleuren. Inleveren kan in de brievenbus van het Dienstencentrum, Berkenlaan 1, in Staphorst of bij Kroko Multipunt in IJhorst. Ed Perdok zal SWS ondersteunen bij het jureren, want bij een wedstrijd hoort natuurlijk een mooie
prijs. Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door een aantal ondernemers.

Kleuren is een ontspannen bezigheid, zeker ook voor volwassenen. Dat is een van de redenen waarom Stichting Welzijn Staphorst deze kleurwedstrijd organiseert. SWS denkt in deze bijzondere situatie rondom het coronavirus na over mogelijkheden om toch in contact te blijven met de inwoners van de gemeente Staphorst, dat doen ze op allerlei manieren. Voor praktische hulp en een praatje kunnen inwoners ook contact opnemen met SWS: 0522-465143.

Lees ook: Jongerenwerk Saam Welzijn telefonisch en online bereikbaar