Vlaggen met gemeentelogo afsluiting huisstijlverandering

Foto: Gemeente Staphorst

Wethouder De Jong heeft op dinsdag 9 januari banieren opgehangen voor het gemeentehuis met het logo van de gemeente Staphorst. Op in totaal zes plekken in de gemeente worden deze vlaggen opgehangen.

Voor de gemeentelijke gebouwen zijn masten voorzien van een vlag met het logo geplaatst. Ze staan bij het gemeentehuis, de gemeentewerf, het dienstencentrum en de gemeentelijke sportparken. Doel ervan is het vergroten van de zichtbaarheid van de gemeente.

Wethouder De Jong: “Met het nieuwe logo is onze gemeente zelfbewust en herkenbaar in onze samenleving aanwezig. Deze frisse uitstraling past bij Staphorst en hoort ook bij de gemeentelijke gebouwen een zichtbare plaats te krijgen.”

De gemeente heeft begin 2017 een logo en daarmee een geheel nieuwe huisstijl geïntroduceerd. In de loop van 2017 zijn diverse uitingen, zoals briefpapier, website, de wekelijkse informatiepagina en de auto’s van de buitendienst, voorzien van de nieuwe huisstijl.

Voorheen was het gemeentewapen het kenmerk van de gemeente. Het wapen wordt nu gebruikt in formele of contractstukken, zoals dat ook gebruikelijk is in andere gemeenten.

Lees ook: