Burgemeester Segers gaat het dit jaar anders doen

Foto: Gemeente Staphorst

In de vorige column vroeg ik nadrukkelijk om rekening te houden met elkaar. Wees voorzichtig met vuurwerk, vuurpijlen in de buurt van rieten daken. Dat geldt ook voor carbid schieten, doe dat veilig! En ik kan dat na mijn ervaring van vorig jaar weten…  (video).

De donkere dagen aan het eind van het jaar geven ook sfeer en gezelligheid in huiselijke kring, bij vrienden en op allerlei andere plekken. Heb dan ook oog voor mensen die alleen zijn. Eenzaamheid komt ook in Staphorst voor. Laten we met zijn allen, als gehele gemeenschap, van de feestdagen genieten.

Natuurlijk wens ik u een goed en gezegend 2018 toe. Maar dat doe ik – en het voltallige college – het liefst persoonlijk. Daarom nodig ik u van harte uit om naar uw huis van de gemeente te komen op dinsdag 2 januari 2018 om 19.30 uur voor de nieuwjaarsreceptie. We staan in de hal om u de hand te schudden. Tot dan!

Deze column `Oud & Nieuw` is geschreven door burgemeester Theo Segers en verschijnt op de gemeentepagina in weekblad ‘De Staphorster’. In overleg wordt deze ook op Staphorst Nieuws geplaatst.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden