Winnaar `Zilveren Duif` uit Urk bij Zingend naar de Zondag

Foto: Mannenkoor Soli Deo Gloria op de botter

Zaterdag 11 februari 2017 hoopt Stichting Zingend naar de Zondag Staphorst (ZNDZ) weer een  koor- en samenzangavond te organiseren. De stichting hoopt het bekroonde koor Soli Deo Gloria uit Urk, onder leiding van Jaap Kramer te ontvangen.

Bekroond omdat Soli Deo Gloria vorig jaar wederom de ‘Zilveren Duif’ heeft gewonnen. Deze belangrijke prijs voor christelijke muziek is uitgereikt voor ‘Beste CD Christelijke Koormuziek’ in NL. Een hele prestatie. Het koor hoopt meerdere nummers van deze CD ten gehore te brengen.

Soli Deo Gloria is geen onbekende voor de stichting en haar bezoekers, al meerdere keren verleende het koor medewerking aan een zangavond van ZNDZ in Staphorst. Vele bezoekers bewaren heel goede en fijne herinneringen aan een optreden van SDG.

Het is een Christelijk Mannenkoor. Dit komt mede tot uiting in de liedkeuze, liederen die spreken van bemoediging en troost. Het koor wil tevens Gods rijke boodschap van liefde en genade uitdragen.

Combineer dit met ‘klankzuivere’ stemmen (die garant staan voor het zogenaamde ‘Urker volume’), twintig jaar koorervaring, een topdirigent en alle ingrediënten voor een bijzondere avond zijn aanwezig. De Stichting wil deze avond dan ook van harte bij u aanbevelen!

Deze avond wordt de muzikale begeleiding op piano verzorgd door Ronald IJmker. Het orgel wordt bespeeld door Harry Hamer. De korte overdenking wordt verzorgd door ds. G. van Zanden uit Pesse. De presentatie is in handen van mevr. Frouk Alice Weijs-Kroek.

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 11 februari 2017 van de stichting Zingend naar de Zondag Staphorst zal gehouden worden in: Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst. Aanvang: 18.50 uur (kerk open om 18.15 uur). Entree (aangepast):   € 7,50  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Lees ook: