Zingend naar de Zondag met `Sound of Glory` uit Rouveen

Foto: Sound of Glory in 2016

Op zaterdag 14 Januari 2017 hoopt Stichting Zingend naar de Zondag Staphorst (ZNDZ) weer een  koor- en samenzangavond te organiseren. Het nieuwe jaar wordt gestart met het gastkoor Sound of Glory uit Rouveen.

Sound of Glory is als Christelijk vrouwenkoor verbonden aan de Hervormde Gemeente Rouveen. Het koor is in 2009 opgericht en telt op dit moment 34 leden. Op het reportoire staan liederen uit de bundels “Opwekking” en “Op toonhoogte”. Een enthousiast koor dat hoopt met haar blijmoedige geluid te inspireren. Het koor staat vanaf de oprichting onder leiding van dhr. Krijn van Maanen.

De stichting is blij dat ze in het nieuwe jaar de leden van Sound of Glory mogen ontvangen, en wil deze avond van harte bij u aanbevelen en hoopt dan ook op 14 januari weer met haar gasten een fijne koor- en samenzangavond te mogen hebben.

Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op het orgel verzorgd door Ronald IJmker en Wilco Witte. De korte overdenking wordt verzorgd door ds. D.J. Diepenbroek uit Rouveen. De presentatie is in handen van mevr. Frouk Alice Weijs-Kroek.

Locatie: Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst. Aanvang: 18.50 uur (kerk open om 18.15 uur). Entree: 5 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar vrij).

Lees ook: