Coster Keukens opent deuren aan Boslaan in Staphorst

Jan en Annekie heten u van harte welkom
Foto: Harm Brand

Op dinsdagavond wordt aan Boslaan in het centrum van Staphorst Coster Keukens geopend. Op deze plek was jarenlang een DA-drogisterij gevestigd. Na de openingshandeling om 19:30 uur is de zaak nog tot 22:00 uur open.

Na de opening start vanaf woensdag 13 tot en met zaterdag 23 december een spectaculaire Openings 10-daagse. Meteen drie extra koopavonden tot 21.00 uur op 13, 14 en 15 december. In de week daarna open van 9:00 tot 18:00 uur. Op donderdag 21 december tot 21:00 uur.

Bij de opening en de daaropvolgende 10-daagse hoort natuurlijk ook een grandioze aanbieding: Bij aankoop van een keuken een kokendwaterkraan gratis. Drie in één: Snel en veilig koud en warm, maar ook meteen kokend water.

Jarenlange ervaring en kennis

Coster Keukens is dit voorjaar van start gegaan als een apart onderdeel van Coster Bouw. Al meer dan 25 jaar voorziet bouwbedrijf Coster een klantenkring van degelijk bouwadvies bij nieuwbouw of renovatie van woningen en bedrijfspanden.

Met deze bouwkundige achtergrond geven ze niet alleen een degelijk advies, maar zijn ze ook zeer vakkundig geworden in het monteren van keukens. Nu ook de verkoop ervan. Van kennismaking tot koken, de hele keten binnen één bedrijf.

Bezoek op locatie met keukenbus

Klanten werden tot op heden thuis bezocht door Coster Keukens. De keukenbus is volgeladen met de nieuwste keukenfronten en andere stalen van materialen voor de aanblik van de keuken. Dat blijft zo, de vestiging is ‘slechts’ een aanvulling.

In een winkelpand zijn uitgebreidere mogelijkheden voor het tonen van completere delen en combinaties. Ervaar zelf de geruisloze sluiting van de kastdeuren door de volmetalen Softstop scharnieren met softmotion sluitsysteem.

Voel de hitte van de kokendwaterkraan en test de bediening ervan (en profiteer deze dagen van de aanbieding). Kijk naar kasten die ook aan de binnenkant in kleur zijn. Gratis parkeerruimte voor de deur. Inrijden vanaf de Ebbinge Wubbenlaan.

Lees ook: