Feestelijke opening vtwonen conceptshop Boer Staphorst

Styliste Pauline in de nieuwe vtwonen conceptshop
Foto: Boer Staphorst

Zaterdag 14 oktober 2017 wordt bij woonwarenhuis Boer Staphorst de 10e vtwonen conceptshop van Nederland geopend. De activiteiten zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Alle activiteiten zijn op inschrijving. Aanmelden kan via onderstaande links.

Maak je huis eigen

Het thema van de oktober woonmaand is ‘maak je huis eigen met Boer’. Binnen dit thema wordt deze dag de opening gevierd met diverse activiteiten. Een vtwonen styliste komt interieuradviezen geven. In de vtwonen photobooth kan een originele foto gemaakt worden, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Samen met Pauline, styliste van Boer, kunnen bezoekers een moodboard maken. Tijdens deze workshop wordt in kleine groepen antwoord gegeven op persoonlijke woonvragen. Pauline: “Wij zien steeds meer behoefte bij mensen om hun interieur helemaal eigen te maken. Daar helpen wij graag bij met een persoonlijk advies.“

Verlichting adviesdag

Naast de opening van de shop is er 14 oktober ook een verlichting adviesdag. Verlichting is sfeerbepalend voor een interieur. “Mensen vinden het vaak lastig om de juiste lampen te kiezen en te plaatsen in hun huis.” Aldus styliste Francisca van Broekhuis Styling. Zij heeft veel ervaring met het maken van verlichtingsplannen. Voor deze dag kunnen mensen met vragen over hun verlichting bij haar terecht voor een persoonlijk advies op maat. Daarnaast geeft verlichtingspecialist Edwin een demonstratie Philips Hue, de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting.

Zuid-Afrikaanse peuselhappies

Eens wat anders maken dan standaard hapjes? Schrijf je dan in voor de kookworkshop van Leoné de Beer van Kookstudio Afrikos uit Zwolle. Samen met haar ga je Zuid-Afrikaanse peuselhappies maken. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je ze daarna zelf thuis kunt maken.

Bekend van onder andere de woonbeurs en het magazine is vtwonen de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de interieurwereld. De shop is helemaal ingericht in de look & feel van het eigentijdse woonmerk. Voor elke bezoeker is er deze dag een gratis vtwonen magazine.

Lees ook:

article
25074
Feestelijke opening vtwonen conceptshop
Zaterdag 14 oktober 2017 wordt bij woonwarenhuis Boer Staphorst de 10e vtwonen conceptshop van Nederland
https://staphorst.nieuws.nl/economie/25074/feestelijke-opening-vtwonen-conceptshop-boer-staphorst/
2017-10-05T15:31:00+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2017/10/05151846/Opening-vtwonen-concept-shop.jpg
boerstaphorst
Economie