Notaris Evert Ritsma is vandaag 50 jaar oud geworden

Foto: Notariaat Ritsma

Het is een feestelijke dag op het kantoor van mr. Evert Ritsma, notaris en eigenaar van Notariaat Ritsma. De baas is vandaag 50 jaar oud geworden.

De grote opblaaspop voor het kantoor aan de Achthoevenweg is niet te missen. Ook op internet is speciaal voor zijn verjaardag een leuke knipoog aangebracht op de homepagina van de bedrijfswebsite: www.notariaatritsma.nl. Ziet u het staan? Anders hebben we hier later de achtergrondfoto nog staan.

Op de website is zijn hoofd als kartrekker vervangen door die van artiest Pierre Kartner. Hij is voornamelijk bekend geworden als Vader Abraham. Een Nederlandse zanger, componist en producer van amusementsliedjes. Hij is ook de man achter het succes van talloze artiesten in het levensliedgenre.

Met de carnavalskraker “Vader Abraham had zeven zonen” werd ook de figuur Vader Abraham geboren. Bij het eerste televisieoptreden bestond de in de haast bij elkaar geroepen groep van ‘zeven zonen’ nog uit vijf mannen en twee (verklede) vrouwen. Een knipoog naar het team in de boerenmestwagen?

Het enthousiaste team bestaat uit acht personen: notaris Evert Ritsma, de twee kandidaat-notarissen Jenny Meijerink en Anita Hofstede, de twee notarisklerken Carla Figeland-Bloemert en Karin Huls-Kooiker en drie notarieel medewerksters Anita Hengsteboer-Troost, Leonie Ubak-van der Sluis en Rina Zandman-van der Vegt.

Lees ook: Notariële actualiteiten door Ritsma bij Landmans Welvaart

article
38119
Notaris vandaag 50 jaar oud
Het is een feestelijke dag op het kantoor van mr. Evert Ritsma, notaris en eigenaar van
https://staphorst.nieuws.nl/entertainment/38119/notaris-evert-ritsma-is-vandaag-50-jaar-oud-geworden/
2019-05-16T14:55:41+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2019/05/16144154/notaris-evert-ritsma-50-jaar.jpg
notariaatritsma
Entertainment