De Zonnebloem bezoekt Orchideeën Hoeve te Luttelgeest

Foto: Jan Figeland

Op woensdag 8 november 2017 zijn is afdeling Staphorst van De Zonnebloem met ruim 30 personen naar de Orchideeën Hoeve geweest. Ze vertrokken met de gasten rond 13.00 uur vanuit de Berghorst met de bus van de Berghorst en auto’s van vrijwilligers richting Luttelgeest.

De Orchideeën Hoeve is de fleurigste attractie van Flevoland met een uitnodigende en warme sfeer. Bij aankomst werden de gasten en vrijwilligers getrakteerd op koffie-thee met een heerlijk stukje gebak. Na het nuttigen van ons tweede kopje zijn zij aan de wandel gegaan richting de avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen.

Ze zagen vele soorten bijzondere orchideeën, tropische vogels, ondeugende aapjes, kleurrijke lori’s, mysterieuze reptielen, prachtige kooikarpers en een ‘zwevende’ bloementuin. Na deze mooie pittige wandeling kon men nog even neuzen in de winkel en vervolgens gingen het weer richting het restaurant om een heerlijke pannenkoek te nuttigen en wat te drinken.

Zo rond kwart over vijf is de organisatie met de gasten (voorzien van een prachtige orchidee) weer richting Staphorst vertrokken. Het doel was om de gasten een leuke middag te bezorgen. De organisatie hoopt daarin geslaagd te zijn.

Lees ook: