De Zonnebloem bij theatervoorstelling `Aan de keukentafel`

Foto: Jan Figeland

Theatergroep “Mooi Weer” presenteerde een ouderwets gezellige voorstelling, getiteld: “Aan de keukentafel”. Deze werd gehouden op dinsdag 17 oktober 2017 in het Fletcher Hotel te Steenwijk, en door De Zonnebloem  Regio Noord West Overijssel georganiseerd.

Ook de afdeling Staphorst was welkom in de oude Hollandse keuken waar de keukenkast goed gevuld was. In deze keuken pruttelde de koffie op het fornuis. De borrel stond koud. Gasten en vrijwilligers namen plaats en genoten van de “liedjes van toen“. Er werd gesproken over die goede ouwe tijd, kranten van vroeger, bekende gezelschapsspelen en de leukste radio- en tv programma’s.

De meeste gasten verzamelden zich bij de Berghorst. Een busje van de Berghorst en wat auto’s vertrokken om 13.00 uur met ruim 18 personen richting Steenwijk. Daar aangekomen werd een ieder ontvangen door vrijwilligers. Daar een ieder een plaats in de zaal had gevonden kreeg men eerst een kop koffie of thee met een heerlijke plak cake.

Om 14.00 uur precies begon het stuk “Aan de keukentafel” na de opening door de voorzitter van de regio Noordwest Overijssel. Gezien de reacties uit de zaal denken we dat een ieder het best leuk heeft gevonden. Er werd gelachen, geklapt en mee gezongen. In de pauze kon men een hapje en een drankje nuttigen.

Ook na de pauze werd weer aandachtig geluisterd. Rond 16.00 uur was het afgelopen, de twee artiesten kregen een prachtige bos bloemen aangeboden. De vrijwilligers kwamen weer in actie om de gasten veilig in de voertuigen te krijgen. Al met al was het een geslaagde middag.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen