Zonnebloem van Berghorst naar Boer voor `High Tea`

Foto: Jan Figeland

Gisteren is afdeling Staphorst van de Zonnebloem met 37 gasten, inclusief de nodige vrijwilligers naar Boer Staphorst geweest waar een High Tea was geregeld.

Ze vertrokken met de deelnemers rond twee uur ’s middags vanuit de Berghorst met de bus van de Berghorst en de nodige auto’s van vrijwilligers richting het bedrijf aan de Achthoevenweg. Daar waren ze er klaar voor om de groep te ontvangen.

Bij aankomst namen allen plaats voor de eerste High Tea ronde. Daarna werd een ronde gedaan door de enorme winkel -uitgegroeid tot dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland- er werd veel gekeken en bekeken.

Vervolgens werd de tweede High Tea ronde ingezet. De gasten -want daar gaat het uiteindelijk om- hebben zich alles goed laten smaken en gezien de reacties van de vrijwilligers ook genoten van deze mooie middag. Rond vijf uur is het gezelschap weer richting de Berghorst vertrokken.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Lees ook: