De Zonnebloem brengt bezoek aan Intratuin Meppel

Woensdag 22 maart 2017 is de Zonnebloem afdeling Staphorst met ongeveer 30 personen naar de Intratuin geweest. Een verslag door vrijwilliger Jan Figeland:

We vertrokken met de gasten rond 14.00 uur vanuit de Berghorst met de bus van de Berghorst en auto’s van vrijwilligers richting Meppel. Intratuin is één van de vele mooie vestigingen in de provincie Overijssel en heeft een uitnodigende en warme sfeer, in dit geval een Paassfeer.

Na het eerste deel, onder andere prachtige op Pasen ingerichte tafels gezien te hebben werden de gasten en vrijwilligers getrakteerd op koffie-thee en appelgebak. Het tweede deel werd doorlopen, tevens wat spulletjes en mooie plantjes gekocht.

Tegen vijf uur zijn we met het grootste deel van de gasten en vrijwilligers doorgereden naar een pannenkoekenhuis. De meesten waren wel toe aan een pannenkoek en hopelijk heeft een ieder het goed doen smaken. Rond 20.00 uur waren we met z’n allen weer thuis.

Het doel was toch ook en hopelijk zijn we daarin geslaagd om de gasten een leuke middag te bezorgen. De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Lees ook: