Bouw winkels en appartementen`t Hooge op schema

Op het terrein van de voormalige meubelfabriek Talen aan de Meestersweg verschijnen in hoog tempo de nieuwe winkels en het appartementen gebouw `t Hooge.

Hoofdaannemer Dons en Troost geeft aan dat zij goed op schema liggen. Uiteraard werkt het weer ook goed mee. Als dat zo blijft zal naar verwachting het winkelgedeelte eind eerste kwartaal 2016 klaar kunnen zijn. Een mooie ontwikkeling en betere invulling van het centrum van Staphorst.

Onlangs is op het parkeerterrein van de bestaande Aldi een informatie bijeenkomst georganiseerd voor de zeven appartementen en de 450 m2 winkelruimte. Volgens verkopende makelaar Harry Boertjes is het goed te merken dat de interesse groeit nu daadwerkelijk de contouren van het gebouw zichtbaar zijn.

Vooral wordt er positief gereageerd als men ziet dat er een lift inkomt en dat elk appartement een heel groot terras op de zonzijde krijgt. Het grootste gedeelte van de winkelruimte wordt ingenomen door de Aldi supermarkt. De nog beschikbare winkelruimte kan opgesplitst worden in kleinere oppervlakten.

Het wordt een nieuw winkelgebied tussen de nieuwe Aldi en de bestaande winkel waar al plannen zijn voor een nieuwe grote “trekker”. Alle winkels hebben meer dan voldoende parkeerruimte voor de deur. Dit zal de aantrekkelijkheid voor het boodschappen doen in Staphorst alleen maar doen toenemen.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen