Nominatie Boer Staphorst: Beste Zelfstandige Winkelier

Foto: Boer Staphorst

Maandag 14 september is bekend gemaakt dat Boer Staphorst, dé grootste woonbeleving, is genomineerd voor de Beste Zelfstandige Winkelier verkiezing.

In totaal zijn er dertig zelfstandige winkeliers genomineerd die nu gaan strijden voor de landelijke titel van het jaar 2015-2016. De titel valt binnen de acht awards van ABN Ambro Retailer of the year Nederland.

Tussen 1 maart en 31 augustus werd er massaal gestemd, ruim 10.000 mensen hebben een stem uitgebracht op hun favoriete winkelier. Door deel te nemen aan de verkiezing krijgt Boer Staphorst meer inzicht in de bezoekerservaringen en de mogelijkheden tot verbeteren van het 18.000 m² grote  bouw- en woonwarenhuis.

Beoordeling
In een half jaar tijd hebben ruim 1200 bezoekers de winkel beoordeeld op zes koopaspecten: service, personeel, assortiment, prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau en acties/aanbiedingen. Gemiddeld scoorde Boer hier een representatieve 8.6 op. Ook werd er gekeken in hoe verre de winkel zou worden aanbevolen bij familie en vrienden en hoe groot de kans is dat een soortgelijke aankoop weer in deze winkel gedaan zou worden.

Uitreiking
De verkiezing is georganiseerd op initiatief van ABN Ambro, Q&A Research & Consultancy, wugly.nl, Trade Mart en de Telegraaf. Gezamenlijk organiseren zij 12 oktober op de Trade Mart in Utrecht een speciaal evenement voor alle zelfstandige winkeliers. Op dit evenement worden alle provincie winnaars en de landelijke winnaar bekend gemaakt. De landelijke winnaar mag zich een jaar lang “Beste Zelfstandige Winkelier 2015-2016” noemen.

Lees ook: