Zomerbraderie bij Boer Staphorst op zaterdag 22 augustus

Foto: Boer Staphorst

Zaterdag 22 augustus organiseert TG Promotions een zomerbraderie in samenwerking met Boer Staphorst, dé grootste woonbeleving. Het belooft een gezellige zomermarkt te worden.

In de bistro van Boer is de koffie en thee gratis. De zomerbraderie begint om 9.00 uur en vindt plaats op de parkeerplaats van Boer Staphorst. Rondsnuffelen bij de kraampjes met leuke koopjes voor jong en oud en genieten van de gezellige sfeer. Het aanbod is divers met o.a. sieraden, speelgoed, kleding en etenswaren. Voor de kinderen zijn er leuke attracties.

Interesse om zelf uw producten of diensten aan te bieden op deze braderie? Aanmelden kan via www.tg-promotions.nl/marktagenda (let op: aan deelname zijn kosten verbonden. De tarieven vindt u op de website van TG promotions)

Foto braderie Boer Staphorst 2

Demonstratie tuingereeedschappen
Naast de braderie is er een demonstratietrailer met tuinmachines van Gardena en McCulloch. Beide merken gaan verschillende tuinproducten demonstreren zoals (elektrisch) snoeigereedschap en innovatieve producten. De demonstraties vinden plaats vanuit de trailer.

Gardena en McCulloch maken beiden onderdeel uit van de Husqvarna Group. Het merk Gardena is binnen Europa het grootste merk op het gebied van hoogwaardig tuingereedschap. McCulloch staat bekend om zijn producten met krachtige motoren, technische innovaties en een sterk design.

Demonstratie douche-wc
Ook wordt deze dag de douche-wc Geberit Aquaclean gedemonstreerd. Het is zelfs mogelijk om deze noviteit op toiletgebied uit te proberen. De douchewc staat voor pure hygiëne en frisheid met één druk op de knop.

Een douchewc is een toilet en bidet in één en reinigt het onderlichaam comfortabel met water. Het reinigen van het onderlichaam met warm water is zeer fris, hygiënisch en voelt bijzonder comfortabel aan. Steeds meer Nederlanders laten het wc-papier links liggen en kiezen voor deze luxe en comfortabele vorm van reiniging. Het is de nieuwe vorm van wellness.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen