Uitzicht op nieuwbouwwoningen in Rouveen West IV

Bovenstaand enkele foto’s van de status van het bouwrijp maken van het uitbreidingsplan Rouveen-West IV. De rioleringen worden inmiddels aangelegd. De inschrijving voor particuliere bouwkavels is vandaag van start gegaan.

Er zijn 25 kavels in de vrije sector beschikbaar. Daarvan zijn 13 kavels voor vrijstaande woningen en 12 voor twee-onder-één-kap woningen. Rouveen-WestIV

Inschrijven
Wilt u in aanmerking komen voor een kavel? Maak dan voor 30 december uw interesse kenbaar door het invullen van een inschrijfformulier. Een inschrijfformulier is te vinden op www.staphorst.nl/kavels of af te halen in het gemeentehuis.

Bij het inschrijfformulier treft u ook de overige voorwaarden voor de inschrijving aan en kunt u de bouwvoorschriften en het beeldkwaliteitsplan raadplegen, waarin staat wat u wel en niet mag bouwen en hoe de woningen er in hoofdopzet uit moeten zien. Voor de inschrijving geldt een inschrijfbedrag van € 100,-.

Kavelprijzen
De kavels voor vrijstaande woningen zijn bestemd voor alle doelgroepen. Voor deze kavels is een prijs vastgesteld van € 250,- per m2, inclusief BTW kosten koper. De kavels voor twee-onder-eenkap woningen zijn ook bestemd voor alle doelgroepen. Voor deze kavels is een prijs vastgesteld van € 225,- per m2, inclusief BTW kosten koper.

Vragen
Voor vragen over de uitgifte van bouwkavels kunt u contact opnemen met Wibo Bennink, telefoonnummer: (0522)467489 / 06-55803789, e-mail: [email protected]. Voor vragen over het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan kunt u contact opnemen met publieksbalie Fysieke Leefomgeving, telefoonnummer: (0522)467467.

Lees ook:

Dossier: