Jan van der Veen (55) nieuwe trainer meiden SC Rouveen

Foto: HaHo Productions

De technische commissie van SC Rouveen heeft ingaande het seizoen 2017-2018 de 55-jarige Meppeler Jan van der Veen aangesteld als trainer voor de meiden MO-17.

Het is de eerste keer in het bestaan van de SC Rouveen dat deze groep getraind gaat worden door een ervaren trainer, die niet van de club zelf afkomstig is. Van der Veen woont in Meppel en heeft daar meerdere jaren training gegeven aan een meidenteam van de FC Meppel.

Samen met Ilse van Lente zal hij de training/coaching verzorgen van dit team. Uit een eerste contact met een afvaardiging van deze groep jonge Rouveense meiden bleek al snel dat beide partijen op één lijn lagen. Beide partijen zijn erg ambitieus en zouden nog liever vandaag dan morgen met de trainingen en wedstrijden starten.

Zover is het echter nog niet, eerst nog een aantal weken zomervakantie en dan gaat het voetballeven weer van start. Om wat meer van Van der Veen te weten te komen is hij eens flink aan de tand gevoeld door de reporter van de club: Jan van der Veen uit Meppel stelt zich voor aan de SC Rouveen.

Lees ook:

Dossier: