Harry Lefferts nieuwe hoofdtrainer SC Rouveen ad-interim

Foto: HaHo-Productions

Het bestuur van Sc Rouveen heeft voor de rest van het seizoen 2015-2016 Harry Lefferts uit Meppel aangesteld als interim-hoofdtrainer in de plaats van Berry Mulder uit Zwolle.

Op dit moment staat Sc Rouveen op de laatste plaats in de tweede klasse Noord. Berry Mulder was per 29 januari jongstleden al niet langer actief als hoofdtrainer van Sc Rouveen. Het bestuur dankte Berry voor zijn inzet in het afgelopen anderhalf jaar en wenst hem het beste voor de toekomst. Mulder was sinds 2014 actief als hoofdtrainer.

Komende man Lefferts heeft de beschikking over een TC II diploma en is onder meer trainer geweest bij de eerste elftallen van vv IJhorst en Veenhuizen en de hoogste jeugdteams van MSC en Achilles 1894. Daarnaast is Lefferts ook docent bij de KNVB. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Sc Rouveen en Lefferts gaan nu voor de rest van het seizoen samen de uitdaging aan om de vereniging te behouden voor de tweede klasse KNVB-Noord. Op zaterdag 13 februari aaanstaande om 14.30 uur staat de eerste belangrijke thuiswedstrijd op programma tegen LTC uit Assen om deze uitdaging goed te beginnen.

Ook de daaropvolgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen De Weide uit Hoogeveen. Vooruitlopend op deze competitiewedstrijd zal er nog een oefenwedstrijd gespeeld worden op dinsdag 9 februari aanstaande tegen SVN’69 uit Nijeveen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het complex te Rouveen en zal aanvangen om 20.00 uur.

Lees ook:

Dossier: