Stichting `Onze Ballon` ook naar ballonfeest Rouveen

Foto: Stichting Onze Ballon

Stichting “Onze Ballon” zal ook aanwezig zijn op het ballonfeest in Rouveen op 30 juni aanstaande. De stichting biedt zieke kinderen een gratis, onvergetelijke ballonvaart aan.

Middels een ballonvaart kunnen kinderen even hun ziekte vergeten en een geweldig spannend avontuur beleven. De stichting “Onze Ballon” streeft ernaar om zieke kinderen te laten genieten. Even geen pijn, artsen of medicijnen. Maar een feestje in een joekel van een heteluchtballon!

Alle kinderen die ziek zijn (geweest) een beperking of een ‘rugzakje’ hebben, kunnen via het onze website worden aangemeld voor een gratis ballonvaart. De organisatie zal samen met de pilote van de ballon vier kinderen uitkiezen die elk met één volwassen begeleider mee mogen varen in de ballon.

Dus kent u/ken jij iemand die dit gratis ballontochtje verdient? Geef hem of haar snel op via de website of per mail [email protected] met een korte motivatie. Meer informatie over de stichting “Onze Ballon” is te vinden op de website: www.onzeballon.nl en op www.ballonfeestrouveen.nl.

Lees ook: