SC Rouveen sluit seizoen af met actieve familiedag

Afgelopen zaterdag heeft SC Rouveen het seizoen afgesloten met een jaarlijkse familiedag. ’s Morgens hebben ouders onder prachtige weersomstandigheden een wedstrijd gespeeld tegen hun voetballende kinderen. En dat ging er soms fanatiek aan toe.

Voor de andere leden werd ’s middags een Expeditie Robinson georganiseerd, waarbij het nodige water(pret) niet mocht ontbreken. De familiedag werd afgesloten met een traditionele barbecue, waarbij meerdere vrijwilligers, trainers/leiders en commissieleden werden uitgezwaaid.

Bijna 20 vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. Zij zijn de afgelopen jaren actief geweest als leider en trainer van jeugdelftallen of lid van één van de tien commissies van SC Rouveen. Sommige vrijwilligers waren al meer dan tien jaar actief. Als vrijwilliger vormen zij een belangrijke schakel in de vereniging.

Naast deze vrijwilligers heeft de vereniging ook afscheid genomen van Arjan Schra als trainer van het hoogste jeugdteam, JO19; het team waarmee hij onlangs kampioen is geworden in de 1e klasse. Daarnaast is Dick Lindeboom uitgezwaaid. Dick was meerdere jaren actief als trainer binnen het meisjesvoetbal en het laatst jaar heeft hij het eerste elftal van de dames van SC Rouveen getraind.

Tot slot heeft de vereniging afscheid genomen van Sjon Keuning, als jeugdcoordinator van SC Rouveen. In deze functie heeft Sjon in de afgelopen 10 jaar heel veel betekend voor het jeugdvoetbal van SC Rouveen. Met lovende woorden, passende cadeaus, bossen bloemen en groot applaus van de aanwezige leden zijn deze actievelingen het zonnetje gezet.

Daarmee is het voetbalseizoen 2016-2017 voor SC Rouveen ten einde. De laatste zaken worden afgerond en daarbij worden ook alweer de eerste voorbereidingen getroffen voor het nieuwe voetbalseizoen.

Lees ook:

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen