Stratenmaken bij clubgebouw onder leiding Jan Poolman

Onder bijzonder mooie weersomstandigheden werd er onder deskundige leiding van Jan Poolman een begin gemaakt met de bestrating rond het nieuwe clubgebouw van SC Rouveen.

Ook meerdere leden van de vereniging hebben hun vrije dag nuttig ten gunste van de vereniging besteed. Vanzelfsprekend werden ze voor de werkzaamheden beloond met de benodigde hapjes en drankjes, Naast de gebruikelijke koffiepauze werd voor de lunch de frituur- en gehaktballenpan warmgedraaid.

Als vakkundig “keukenmachiniste” werden door Jennie Hoeve de aardappelen voor de frites geschild, gesneden en gefrituurd. Ook werden de kwalitatief hoogwaardige clubgehaktballen opgewarmd. Zo konden de hongerige buiken weer rijkelijk gevuld worden om na de middag verder te kunnen gaan met de werkzaamheden.

Ook de aanwezige schilders mochten deze middag aanschuiven bij de groep en konden ook genieten van de frites en gehaktballen. Dit werd door de schilders erg gewaardeerd. Aan het eind van de middag werd al duidelijk zichtbaar hoe het nieuwe terras er bij de kantine uit komt te zien.

Ook de komende tijd zal er nog regelmatig een beroep worden gedaan op de leden om hun bijdrage te leveren aan de realisatie van het nieuwe clubgebouw. Conform gemaakte afspraken met de Gemeente Staphorst zullen er diverse zaken middels zelfwerkzaamheid verricht moeten gaan worden.

Lees ook:

Dossier: