Werkgroep Bond tegen vloeken houdt `pape vlaaien actie`

Foto:

Uiterlijk woensdag 1 december 2021 is de laatste mogelijkheid tot bestellen bij de ‘pape vlaaien actie’ van de werkgroep Staphorst van de Bond tegen vloeken. De bezorging vindt plaats op D.V. donderdag 9 of zaterdag 11 december 2021. Zowel de cakes als de vlaaien zijn goed in te vriezen, bijvoorbeeld voor de feestdagen.

Dit jaar is de caramelvlaai nieuw in het assortiment. Deze vlaai is een van de meest verkochte vlaaisoorten. Hoewel deze actie al jaren de ‘vlaaienactie’ werd genoemd, zijn de vlaaien maar een deel van het assortiment. Ook de cakes en koeken van bakkerij Horstheim zijn al jaren met succes onderdeel van het aanbod. Een bestelling levert een bijdrage aan het aanbevelen van respectvol taalgebruik in Nederland.

Bestellen kan via het mailadres: [email protected], door inlevering van de bestelstrook (of duidelijk briefje) bij een van de werkgroepsleden: André Beeke, Bosland 22; Klaasje Bloemert, Rijksparallelweg 63; Alike Dunnink, Gemeenteweg 369; Jacolien Kisteman, Oude Rijksweg 319a; Vrouwgje Koppelman, Oude Rijksweg 394a; Bert Mokken, Gemeenteweg 206, of onderstaand formulier.

De bestelling worden thuisbezorgd. In verband met de huidige omstandigheden wordt gepaste betaling gewaardeerd. Wanneer dit niet mogelijk is, kan het ook achteraf met een betaalverzoek (06-nummer vermelden). Meer informatie is in te winnen bij Jacolien Kisteman via telefoonnummer: 0522-292811.

Lees ook: Drie meisjes winnen kleurwedstrijd Bond tegen vloeken

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen