Adullam-comité bezorgt de kerst- en nieuwjaarskaarten

Het sorteren van de kaarten eind 2019 in het Dienstgebouw van HHK Staphorst.
Foto: Jan Mulder

Vrijwilligers van Stichting Adullam-Comité Staphorst bezorgen binnenkort weer kerst- en nieuwjaarskaarten binnen de gemeentegrenzen van Staphorst. De kaarten worden voor de kerstdagen bezorgd: “Wie maakt u blij met een kaart?”.

In voorgaande jaren werden de kaarten centraal gesorteerd door een groot aantal vrijwilligers. De sortering zal, vanwege de coronamaatregelen, net als vorig jaar, voornamelijk door de comitéleden thuis uitgevoerd worden. Graag ontvangen ze daarom de kaarten ruim voor de sluitingsdatum van uiterlijk D.V. woensdag 15 december 2021. Het is voor het sorteren erg belangrijk dat zowel het volledige adres als de juiste postcode op de kaarten wordt vermeld. De kosten van 40 eurocent per kaart, samen met de kaarten in gesloten zakje inleveren.

Inleveren kan op één van de volgende adressen in Staphorst: Stationsweg 3a (M. Slager); Reggersweg 1a (J. Mulder); Buitenstouwe 6b (A. Boessenkool); Gemeenteweg 95 (H. Courtz); Parallelweg 17 (J. Compagner); J.F. Kennedystraat 8 (A. Bisschop); Oude Rijksweg 23 (J. Brakke); Oude Rijksweg 44a (J. Troost), in Rouveen; Oude Rijksweg 257 (A. Bisschop) of Punthorst: Mr. J. B. Kanlaan 7 (L. Groen); Schapendijk 24 (J.C. Kemp). De opbrengst van deze bezorgactie komt volledig ten gunste van het werk van de gehandicap­tenzorg van Adullam.

Lees ook: Kaartenactie Adullam van 2020 levert ruim 2800 euro op

Cookieinstellingen