Teun van Ommen neemt na 43 jaar afscheid als conciërge

Foto: SG Pieter Zandt

Op 9 september 2022 heeft Teun van Ommen onder grote belangstelling afscheid genomen van Scholengemeenschap Pieter Zandt te Staphorst om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij werd met een auto van vroeger van huis opgehaald.

Omstreeks de middag werd hij door collega’s en circa 400 leerlingen uitgezwaaid. Teun van Ommen mag met recht terugblikken op een indrukwekkende ‘staat van dienst’. Zijn loopbaan startte 43 jaar geleden op de Willem de Sluyter school te Rouveen en alweer vele jaren op de Pieter Zandt te Staphorst als conciërge.

Afgelopen woensdag 7 september 2022 op zijn laatste werkdag, is Van Ommen door een aantal collega’s en leerlingen thuis opgehaald op de fiets om zijn laatste tocht naar de Pieter Zandt te vergezellen. Bij aankomst op school stond een heerlijk en voedzaam ontbijt klaar voor de heer en mevrouw van Ommen (zie foto boven), collega’s en enkele leerlingen in de aula.

Voor de heer van Ommen  breekt een nieuwe periode aan waarin hij ongetwijfeld samen met zijn vrouw mooie dingen mag ondernemen. De leerlingen en (oud) collega’s gaan hem enorm missen. Zij hopen dat hij samen met zijn familie nog lang in goede gezondheid mag genieten van deze nieuwe periode in zijn leven, en wensen hem Gods zegen toe.

Lees ook: Meneer Van Boven uitgezwaaid door leerlingen PZ (foto’s/video)

Cookieinstellingen