Meneer Van Boven uitgezwaaid door leerlingen PZ

Vrijdag 10 februari 2022 was de laatste werkdag van meneer D. van Boven. Hij werd op weg van de werkkamer naar zijn auto uitgezwaaid door alle leerlingen en collega’s van de Pieter Zandt-vestiging in Staphorst.

Begeleid door twee versierde trekkers werd een rondje gemaakt door Staphorst. Ondertussen fietsten de leerlingen naar het marktplein waar de rondrit afgesloten werd met opnieuw een erehaag van leerlingen met gekleurde vlaggetjes. Zijn opvolger als teamleider is mevrouw Schaapman. Teamleider Vmbo is meneer E. Spaan.

Sinds de vestiging van de Pieter Zandt in Staphorst in 1999 was meneer Van Boven teamleider Havo/Vwo. Begin dit jaar was hij 40 jaar in overheidsdienst. Na 2 jaar bij de Belastingdienst maakte hij de overstap naar het onderwijs, waarin hij 38 jaar gewerkt heeft. Eerst in Kampen en bijna 23 jaar in Staphorst.

De gepensioneerde gaat meer tijd aan zijn hobby’s besteden, zoals een onderzoek naar de historie van de sigarenindustrie in Kampen. Zijn voorouders rolden beurtelings sigaren en werkten dan weer een poosje in de polder. Later volgt nog een officieel afscheid van (oud) collega’s in het bijzijn van familieleden.

Lees ook: Tromp arriveert in limousine onder politiebegeleiding (video)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen