Geef uw mening over Licht in de Openbare Ruimte

Foto: Verlichting in Beeld - Gemeente Staphorst

De gemeente Staphorst gaat over de openbare verlichting langs straten, op pleinen, maar ook parkeerterreinen en bushokjes. De gemeente wil haar keuzes vast leggen in een nieuw beleidsplan.

Wat vindt u?
De gemeente wil graag uw mening over dit beleidsplan. Over de verlichting in uw eigen straat en daarbuiten. Maar ook over de verlichting van anderen, zoals de verlichting bij bedrijven, reclame, sportvelden en agrarische verlichting. Met uw inbreng proberen we het beleidsplan verder te verbeteren.

Digitaal is hiervoor een enquête te vinden op www.staphorst.nl/enquete. Een papieren versie is af te halen bij de receptie van het gemeentehuis. U kunt tot maandag 21 september de enquête invullen; anoniem of voorzien van uw naam en (email)adres. Inmiddels is de enquête al door ruim 90 inwoners ingevuld.

Beeldende vormgeving
Verlichting van de buitenruimte is een zaak van ons allemaal. Daarom wil de gemeente u hier graag bij betrekken. Gekozen is voor een ‘beeldend beleidsplan’. Foto’s en informatiebladen tonen u de rol van licht in de avond en nacht. Beschreven is welke keuzes de gemeente daarin wil maken. U vindt het concept beleidsplan Licht in de Openbare Ruimte op de website: staphorst.verlichtinginbeeld.nl.

Lees ook:

Cookieinstellingen