Glasvezel voor 61,7 procent inwoners Kop van Overijssel

Foto: Agnes Mentink-Groener

Zojuist is in Zwartsluis bekend gemaakt dat 61,7% van de aansluitbare adressen aangemeld is voor een glasvezelabonnement. Rendo gaat dus glasvezel aanleggen in het buitengebied van Kop van Overijssel.

Alle aanmeldavonden, deur-tot-deur acties en alle andere activiteiten hebben ertoe geleid dat alle bewoners die zich hebben aangemeld worden voorzien van een glasvezelaansluiting. Binnenkort worden alle inwoners persoonlijk geïnformeerd over het vervolg.

Het team van Glasvezel buitenaf feliciteert iedereen, en bedankt allen die hieraan meegewerkt hebben voor alle inzet en de fijne samenwerking: ‘Wat een geweldig percentage! Dit was niet gelukt zonder jullie inzet!`

Een aantal adressen in Overijssel zijn nog niet meegenomen in deze campagne. Het gaat om adressen in Kampen ten zuiden van de IJssel, Marle en Welsum aan de westkant van de IJssel. Deze adressen worden meegenomen met campagnes op de Veluwe en ontvangen voor de zomer van 2018 het aanbod.

Inwoners die nu alsnog kiezen voor glasvezel betalen minimaal 995 euro, afhankelijk van de werkelijke aansluitkosten. Rendo start in 2018 met de voorbereidingen. De verwachting is dat halverwege 2019 iedereen die een abonnement heeft afgesloten, dan ook een glasvezelaansluiting heeft.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden