Henny Padberg en Grietje Rumpf nemen afscheid van SWS

v.l.n.r.: Grietje Rumpf, Henny Padberg en Geertrui Balkenende
Foto: Stichting Welzijn Staphorst

Henny Padberg en Grietje Rumpf hebben zich jaren met veel plezier ingezet voor de koffie ochtenden en het ‘samen eten’ in d’ Olde Skoele in Rouveen. Ze hebben nu afscheid genomen. Geertrui Balkenende en Jentje Dunnink zetten de SWS activiteiten in d’ Olde Skoele voort.

Henny Padberg is bedenker van de koffie-ochtenden in Rouveen en heeft als coördinator de activiteit tot een groot succes gemaakt. Veel ouderen uit Rouveen kijken uit naar hun maandelijkse activiteit in d’ Olde Skoele. Eerder dit jaar gaven beide dames al aan te willen stoppen.

Nadat Henny bekend maakte dat ze ging stoppen was men bang dat de activiteiten ook zouden stoppen. De SWS heeft gelukkig een uitstekende opvolgster gevonden. Geertrui Balkenende uit Staphorst zal de coördinerende rol van Henny overnemen, ze heeft al een aantal keren meegedraaid en heeft enorm veel zin om het succesverhaal voort te zetten.

Activiteit in Rouveen, maken van kerststukjes – 13 december 2016

Ondanks het vertrek van Henny Padberg en Grietje Rumpf gaan de activiteiten van Stichting Welzijn Staphorst (SWS) in Rouveen gewoon door. Vrijwilligster Jentje Dunnink draait ook al een hele tijd mee en zal mee blijven helpen als vrijwilligster. SWS is nog wel op zoek naar vrijwilligers die Geertrui en Jentje gaan helpen bij het begeleiden van de activiteiten in Rouveen.

De volgende data voor de koffie ochtenden en het samen eten in Rouveen zijn: Dinsdag 17 januari, 21 februari, 21 maart en 11 april. Tussen 09.30 en 10.00 uur is er een inloop, vanaf 10.00 uur wordt er koffie gedronken, in combinatie met een activiteit. Vanaf 12 uur wordt er gezamenlijk een lekkere maaltijd van d’ Olde Skoele genuttigd.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, wilt u meedoen met een activiteit en u daarvoor aanmelden, heeft u vervoer nodig of heeft u andere vragen? Dan kunt u zich melden bij Hellen Strik of Margje Ponstein van SWS: [email protected] of 0522-465143.

Lees ook:

Dossier: