Nieuwe beheerders voor kantine in sporthal Hoogeweg

Foto: Gemeente Staphorst

De kantine van de sporthal aan de Hoogeweg wordt vanaf 15 september gerund door Trijntje Schra en Jolanda Kamerman. Wethouder Krale dronk maandag 12 september vast een kopje koffie bij de dames.

De kantine wordt voortgezet onder de naam ‘de Derde Helft’. Wethouder Krale is blij met de nieuwe uitbaatsters: “Dat sport gezond is weten we allemaal, maar dat de bijbehorende ontmoetingen ook een enorme bijdrage leveren aan de sociale contacten tussen onze burgers blijft vaak onderbelicht. Gaaf dat deze twee enthousiaste onderneemsters ons willen helpen om deze mooie ontmoetingsplek open te houden.”

Duco en Rianti van Es: Wij wensen Trijntje Schra veel succes en net zoveel plezier als wij er aan beleefd hebben in de Sportstee!

Jolanda en Trijntje zijn twee vriendinnen die samen gereageerd hebben op de oproep voor een nieuwe uitbater. Het college heeft besloten met hen de overeenkomst aan te gaan. Trijntje Schra en Jolanda Kamerman staan voor een gastvrij onthaal van de bezoekers van de sporthal. Ze laten weten dat de sportkantine ‘toegankelijk is voor iedereen’. Ze gaan voor gezelligheid voor en na het sporten.

Lees ook: