Oud-burgemeester Segers over laatste week: `Dank`

Foto: Harm Brand

Ook al ben ik niet meer uw burgemeester van Staphorst, voor de laatste keer mag ik nog wat ruimte ‘gebruiken’ op de gemeentepagina. Omdat we een hartverwarmende laatste week hebben gehad, richt ik graag deze woorden nog tot iedereen. Mede namens mijn vrouw Anneke bedank ik jullie heel hartelijk voor het mooie afscheid. Ik heb het meerdere malen gezegd, en het is ook zo: ‘Staphorst zit in mijn hart’.

Die week begon op maandag het met een heel fijn afscheidsmoment in De Berghorst. ’s Avonds was er een bijeenkomst met de burgemeesters van de provincie Overijssel.

Dinsdagmiddag was het afscheid van de medewerkers van de gemeente. Ze zongen een prachtig lied en we zijn verwend met mooie cadeaus. Vele goede woorden zijn gezegd.

De buitengewone raadsvergadering op woensdagavond was de laatste keer dat ik aanwezig was bij de gemeenteraad. Een formeel moment in bijzijn van veel bestuurders, waaronder de commissaris van de Koning.

En op donderdagavond 9 januari hebben velen van u lang in de rij gestaan om uiteindelijk ons de hand te drukken. Verrast en verwonderd waren we over de vele mensen die de moeite hebben genomen. Een prachtige avond, met zang en muziek. We hebben er echt van genoten.

Ons leven gaat verder in Molenlanden, jullie vervolgen wonen, werken en besturen in Staphorst. Dank voor alles.

Het gaat jullie goed. A Dieu!

Theo Segers

Lees ook: Burgemeester Theo Segers: `Partir c`est mourir un peu`