Vijf leden jongerenraad nemen afscheid in gemeenteraad

Foto: Gemeente Staphorst

Voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering van 9 juli 2019 zijn vijf leden van de Jongerenraad Staphorst bedankt voor hun jarenlange inzet. Van links naar rechts: Anne-Marie Vos, Carolien de Jong, Herman Bijker en Burgemeester Segers. Mascha Konterman en Arjan Dons konden niet aanwezig zijn.

Naast een dankwoord van de burgemeester ontvingen zij een getuigschrift. De (inmiddels) ex-leden die afscheid hebben genomen zijn Anne-Marie Vos, die in de periode 2016-2018 de functie van secretaris vervulde, voormalig penningmeester Carolien de Jong in de periode 2016-2019 en Herman Bijker, lid in de periode 2016-2018. Ook werd afscheid genomen van Mascha Konterman, lid in de periode 2016-2018 en en Arjan Dons, lid in de periode 2016-2017.

Op de agenda van de raadsvergadering prijkte een agendapunt 0. ‘Uitreiking getuigschriften jongerenraad’. Dit werd voor de opening behandeld. Het was de laatste vergadering voor het zomer-reces. De voorzitter van de gemeenteraad had erin toegestemd dat oud-raadslid Bé Veen als inspreker een cadeautje (gemaakt in zijn bedrijf De Reest Multimedia) kwam overhandigen. De vergadering is hier terug te kijken en luisteren (video).

Lees ook: Voorzittersfluitje Jongerenraad van Klaas-Jan naar Niels