Raadsgriffier Jellie van Hoppe vertrekt naar Achtkarspelen

Jellie van Hoppe vertrekt na 7 jaar als raadsgriffier van de gemeente Staphorst. Ze wordt vanavond voorgedragen door de werkgeverscommissie van de gemeenteraad van Achtkarspelen als raadsgriffier. De gemeenteraad neemt daarover in de openbare raadsvergadering een besluit.

JellievanHoppe

De benoeming gaat in per 14 september. De gemeente Staphorst bedankt Jellie van Hoppe voor haar inzet in de gemeente Staphorst en wenst haar veel succes bij haar nieuwe functie. Zij draagt overigens de titel MPM, wat staat voor ‘Master of Public Management’, dit na een speciale bestuurskundige opleiding gericht op de publieke sector.

Jellie van Hoppe is sinds 2008 raadsgriffier van de gemeente Staphorst. Daarvoor is ze al eerder werkzaam geweest in Achtkarspelen. Van 2006 tot 2008 was zij daar werkzaam als financieel beleidsadviseur en medewerker concern control. In dezelfde periode was Jellie van Hoppe raadsgriffier en secretaris van de rekenkamercommissie van de gemeente Littenseradiel.

Jellie van Hoppe volgt Roel van der Heide op als raadsgriffier. Vanaf 8 september gaat hij met pensioen. De raadsgriffier staat aan het hoofd van de griffie. De griffie adviseert en ondersteunt de gemeenteraad. In Achtkarspelen zal ze er samen met 2 griffiemedewerkers voor zorgen dat de raad zijn volksvertegenwoordigende, kaderstellende en controlerende rol kan vervullen.

Lees ook:

article
3486
Raadsgriffier Jellie van Hoppe vertrekt
Jellie van Hoppe vertrekt na 7 jaar als raadsgriffier van de gemeente Staphorst. Ze wordt
https://staphorst.nieuws.nl/gemeente/3486/raadsgriffier-jellie-van-hoppe-vertrekt-naar-achtkarspelen/
2015-06-25T14:08:07+02:00
achtkarspelen, gemeenteraad
Gemeente