Nieuwe eindejaarsexpositie `t Koetshuus in voorbereiding

Foto: Jan Figeland

Een aantal verzamelaars en vrijwilligers zijn weer bereid om deel te nemen aan de eindejaarsexpositie 2016 in het Koetshuus. De ruimten worden binnenkort weer klaar gemaakt.

Ze zitten inmiddels weer helemaal vol met prachtige verzamelingen van onder andere spullen uit een winkel in vroegere tijden en verschillende modelbouw-rijtuigen. De organisatie hoopt ook dit keer er weer iets leuks van te maken: `We zijn de verzamelaars zeer dankbaar die willen deelnemen, zonder hen ben je nergens. Ook spontaan melden zich nieuwe verzamelaars, dat is helemaal geweldig want willen we nog jaren door dan heb je toch deze mensen nodig`.

Deze 14e eindejaarsexpositie is open op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december van 13.00 uur tot 21.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis. Mochten er nog verwoede verzamelaars zijn die wonen of een sterke verbondenheid hebben met Staphorst, die graag hun verzameling in 2017 willen laten zien, geef je op. Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail [email protected].

Lees ook: