Vrijblijvende inloopmiddag voor volgen van computerlessen

Foto: Welzijn Staphorst

Op maandagmiddag 28 januari is er in het Dienstencentrum in Staphorst een informatieve en vrijblijvende inloopmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. De koffie en thee staan klaar.

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) en de Bibliotheek Staphorst geven verschillende computercursussen in Staphorst en IJhorst. Men kan kennismaken met de cursusbegeleiders, de inhoud van de lessen bekijken, u kunt vragen stellen en u eventueel inschrijven voor een cursus

Wilt u leren omgaan met een computer of laptop? Wilt u zelf uw (overheid)formulieren invullen? Of kunt u prima omgaan met een computer maar wilt u meer weten over werken met Excel? Of kent u iemand die dat zou willen? Uw vader, moeder of iemand anders in uw buurt?

SWS verzorgt al meerdere jaren computerlessen voor beginners en (enigszins) gevorderden. U kunt al een (beginners)cursus volgen als u geen enkele ervaring heeft met computers. Bij de cursussen doen ze niet moeilijk, trefwoorden zijn: geduld, gezelligheid, eigen tempo en herhaling.

Ook als u al wel enige ervaring heeft met een computer kunt u bij SWS terecht. Ze bieden verschillende cursussen aan, bij voldoende deelname gaat een cursus door. De volgende cursussen worden aangeboden:

  • Basiscursus omgaan met computers voor beginners
  • Vervolgcursus omgaan met computers
  • Cursus Digitale Overheid
  • Cursus Fotobewerking
  • Cursus Excel

De eerste lessen starten (bij voldoende deelname) in februari 2019. De lessen worden gegeven in het dienstencentrum van Staphorst op maandagmiddag van 13.15 tot 15.15 uur en/of in De Poele in IJhorst op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Het aantal lessen varieert van 4 tot 8 bijeenkomsten. De kosten zijn slechts € 6,00 per les, inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Voor sommige lessen moet een lesboek worden aangeschaft. Er staan computers waarop u de lessen kunt volgen, maar u mag ook uw eigen laptop meenemen.

Voor meer informatie en opgave kunt u langskomen op bovengenoemde inloopmiddag op 28 januari of contact opnemen met Stichting Welzijn Staphorst: 0522-465143 of [email protected]

article
35721
Op maandagmiddag 28 januari is er in het Dienstencentrum in Staphorst een informatieve en vrijblijvende
https://staphorst.nieuws.nl/evenementen/vrijblijvende-inloopmiddag-voor-volgen-van-computerlessen/
2019-01-09T15:08:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2019/01/09145332/St-Welzijn-Staphorst_80.jpg