Verkoopdag Adullam met terras en bezichtiging locaties

Foto: Harm Brand / Staphorst Nieuws

Op D.V. zaterdag 18 september 2021 wordt van 10.00 tot 15.00 uur de verkoopdag voor Stichting Adullam gehouden op het marktplein in Staphorst. ’s Middags van 13:00 tot 15:00 uur zijn de locaties Streekheim, Horstheim en Samenzóo te bezichtigen.

Dit jaar is er weer gelegenheid op de markt om eten te nuttigen zoals koffie, koek, vers gebakken vis en oliebollen. Voor de kinderen is er een springkussen. Lege statiegeldflessen kunnen bij de ingang ingeleverd worden, bij 10 of meer is er een leuke attentie. De markt ten bate van de gehandicapte medemens biedt voor elk wat wils: kleding, etenswaren, boeken, wasmiddel, speelgoed en vele andere dingen.

Er is weer voor het Marktplein gekozen zodat de markt ruim opgezet kan worden om zo te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom is er op het marktplein geen gelegenheid om de auto te parkeren. Op parkeerplaats bij de (voormalige) Rabobank is voldoende parkeerruimte. Het comité nodigt een ieder van harte uit om de markt en/of de locaties te bezoeken. Bij inlevering van de kleurplaat of puzzel wat lekkers.

Lees ook: Verkoopdag Adullam 2020 onder stralende septemberzon (video)