Oranjeconcert en DJ Benn op Koningsdag in Rouveen

Foto: Jaco Hoeve

Zaterdag 27 april 2019 begint om 19.30 uur het traditionele Oranjeconcert van het Christelijk Mannenkoor Staphorst in ‘De Levensbron’ in Rouveen (audio). De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 2,50 euro.

Deze muzikale avond staat onder leiding van Peter Bos, de dirigent van het mannenkoor. Binnen het programma is weer ruimte voor samenzang. Het aandeel van het mannenkoor bestaat uit psalmen, gezangen en vaderlandse liederen. De deuren van het kerkgebouw gaan open om 19.00 uur.

Sander van den Houten begeleidt het koor en de samenzang op het orgel. De vleugel wordt bespeeld door Jorrit Woudt. Verder is er de muzikale medewerking van de fluitiste en soliste Erica Vogel. De begeleidende musici verzorgen ook enkele malen een muzikaal intermezzo.

Het Oranjeconcert is in samenwerking met de Oranjevereniging Rouveen. Vanaf 21:00 uur organiseert zij tevens de Banjo Drive Inn show met vanaf 21.30 uur DJ Benn. Dit is ‘tot in de late uurtjes’ te beluisteren in de feesttent in de hoek van Scholenland/Schipgravenweg.

Lees ook: Fietsen, zingen, spelen en toeren op Koningsdag 2019