Lezing Rouwverwerking ds. Lassche nu ook in Genemuiden

Foto: Stockfoto via Een Handreiking

Op D.V. woensdag 8 juni 2022, aanvang: 19:45 uur, inloop vanaf: 19:15 uur hoopt Regio Noord van de vereniging ‘Een Handreiking’ haar eerste regioavond te beleggen in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 Genemuiden. De avond is voor iedere belangstellende vrij te bezoeken. Er is wel een collecte. Deze zal, na aftrek van de onkosten, naar de vereniging gaan.

Op woensdag 20 april 2022 heeft ds. H. Lassche een lezing over rouwverwerking’ gehouden in Staphorst, deze lezing was zeer waardevol. In overleg met ds. Lassche zal deze lezing nu in Genemuiden gehouden worden. Het regiobestuur voelt zich verantwoordelijk voor het hele noorden, en daarom is ze verheugd een eerste avond in Genemuiden te mogen beleggen. Ze zijn ruim 25 jaar actief in Staphorst. Sinds vorig jaar mag ook een Genemuidenaar zitting nemen in het regiobestuur.

De vereniging ‘Een Handreiking’ wil er zijn voor familieleden en andere betrokkenen. Zij wil een helpende hand bieden door het geven van ondersteuning en informatie en door het behartigen van hun belangen. Bij haar werk wil ‘Een Handreiking’ zich laten leiden door de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid. De
vereniging richt zich niet op het geven van psychiatrische hulp en andere professionele behandelingen.

Lees ook: Lezing `Rouwverwerking` van ds. H. Lassche op regioavond

Cookieinstellingen