Herfstfietstochten SWS voor de rest van oktober afgelast

Foto: Welzijn Staphorst

De fietsgroep die de zomer heerlijk heeft doorgefietst en steeds in aantal groeide, fietste door in september en oktober zolang het weer goed zou zijn. Opgave vooraf was niet nodig, verzamelen vanaf 13:00 uur bij het Dienstencentrum en de groep vertrok dan om 13:15 uur.

In verband met de verwachte mindere weersomstandigheden met lagere temperaturen heeft de organisatie besloten met deze wekelijkse fietstochten te stoppen. “Bij leven en welzijn zullen we volgend jaar weer starten. We hopen u tijdig te informeren wanneer. Bedankt voor het fijne samen fietsen”.

Men reed steeds weer een nieuwe route van zo’n 30 kilometer lang. Halverwege de route was er een tussenstop met koffie (op eigen kosten). De organisatie (Stichting Welzijn Staphorst) vindt het fijn als men een veiligheidshesje meeneemt en draagt.

Gepasseerde data: donderdag 5 september (vanwege minder goed weer geannuleerd), woensdag 11 > werd donderdag 12 september, donderdag 19 september, woensdag 25 september, donderdag 3 oktober. De resterende 4 in oktober zijn afgelast.

Lees ook: Nieuwe data voor vervolg spontane fietstochten overdag

GEANNULEERD: vanwege het wat minder goede weer gaat de fietstocht van donderdag 5 september deze keer niet door.#volgendekeerweer #welzijnstaphorst #welzijnswerk #fietsenisgezond #samenisveelleuker

Geplaatst door Stichting Welzijn Staphorst op Donderdag 5 september 2019