Benefietavond Staphorst United samen met `Red een Kind`

Foto: Red een Kind - Christian Verwoerd

In samenwerking met Red een Kind uit Zwolle organiseert Staphorst United op zaterdag 24 september DV a.s. een benefietconcert met muzikale medewerking van zanger/liedschrijver Christian Verwoerd.

Er wordt tijdens het concert speciaal aandacht gevraagd voor het werk van stichting Red een Kind uit Zwolle, waar Christian Verwoerd ambassadeur van is. Jenne Minnema van Red een Kind zal spreken over het werk van de stichting en iets delen uit Gods Woord.

De muziek wordt met name verzorgd door Christian Verwoerd. Hij omschrijft zichzelf als liedjesschrijver, zanger en muzikant. Het is zijn passie om door middel van liedjes te mogen vertellen over God en Zijn Koninkrijk. Christian heeft inmiddels vier albums uitgebracht. Zijn laatste album ‘Een duidelijk geluid’ kwam uit in het najaar van 2015. De liederen die Christian schrijft zijn over het algemeen Nederlandstalig. Ze gaan over allerlei thema’s van het geloofsleven en bevatten bemoedigende, aansporende en inspirerende teksten. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere ‘Als de berg Sion’ (Opwekking 735) en ‘Vol Ontzag’.

Op onder andere Refoweb is te lezen dat Christian goed wordt beluisterd. Daarnaast zal Johan de Wit, een bevriend bandlid van Christian en jong getalenteerd liedschrijver, ook een aantal liederen ten gehore brengen.

Het concert duurt zo’n anderhalf uur met daartussen een pauze. In de pauze is er gelegenheid om de stand van Red een Kind te bezoeken en wat lekkers te drinken en te eten. Een half uur voor aanvang gaan de deuren open.

De entree is € 5,00 inclusief 1 consumptie. Kaarten kunnen vooraf worden gereserveerd via de website www.staphorstunited.nl. Dit heeft de voorkeur omdat er zo een goede indicatie is van de opkomst. Betaling kan op de avond zelf. Op de locatie zelf kunnen er ook kaarten worden gekocht. De opbrengst is voor Red een Kind.

Zaterdag 24 september, 19:30 uur in De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst. Organisatie is in handen van Staphorst United.

Meer info: www.christianverwoerd.nl of via www.staphorstunited.nl

article
16282
In samenwerking met Red een Kind uit Zwolle organiseert Staphorst United op zaterdag 24 september
https://staphorst.nieuws.nl/evenementen/benefietavond-red-kind-staphorst-united/
2016-09-19T22:28:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2016/09/19222648/Christian-Verwoerd-2-Custom1-e1474316858197.jpg