CD2 van duo Roelof Mulder en Leon Koppelman uitgebracht

De nieuwste CD van het muzikale duo Roelof Mulder en Leon Koppelman is uitgebracht. Beluister onderstaand korte audiofragmenten vanaf deze CD.

Leon Koppelman heeft op deze CD zowel de panfluit als harp bespeeld. Naast de panfluit geeft de harp een prachtige dimensie aan het geheel. Evenals op CD deel 1 zijn er diverse psalmbewerkingen te horen waarin regelmatig de bovenstem is verweven.

Gezien de positieve reacties op deel 1 en de belangstelling voor een deel 2, werd besloten om dit jaar nog gehoor te geven aan deze vraag. Op 17 november is de muziek opgenomen in de Maartenskerk in Tiel. Het orgel daarin is beroemd vanwege de warme, ronde klank en bovendien is de ruimte geschikt voor harp en panfluit.

De inhoud van de Psalmen staat centraal. Zo komen de verschillende karakters van de Psalmen tot uiting in de muziek, zoals bijvoorbeeld de angst en bezorgdheid in Psalm 141: ‘k Roep, HEER’, in angst tot U gevloden en is Psalm 105 juichend vertolkt: Looft, looft, verheugd, den HEER’ der heren!

De cd is te bestellen via e-mail: [email protected] of telefonisch: 0522-474256 of 06-12610628. Kosten deel 2: €15,00 per stuk. Kosten deel 1: €10,00 in combinatie met aanschaf van deel 2. De CD wordt eind december gratis thuis bezorgd. U hoeft pas te betalen bij aflevering.

De opbrengst is 100% voor `De Leerkamer`. Het is de derde cd van Mulder en Koppelman, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het nieuwe verenigingsgebouw van de Hersteld Hervormde kerk in Staphorst. De eerste CD bevat samenzang met orgel en panfluit vanuit Hasselt.

Lees ook: