Zingend naar de Zondag met Christelijk Mannenkoor Assen

Foto: Zingend naar de Zondag

Zingend naar de Zondag Staphorst houdt vanavond 28 november een koor- en samenzangavond met medewerking van Christelijk Mannenkoor Assen.

Muzikale begeleiding door Jorrit Woudt op de piano en Harm Hoeve achter het orgel. Naast medewerking van het koor zal de heer R. Pasterkamp uit Urk de meditatie verzorgen. Zoals vertrouwd, wordt de avond gepresenteerd door Frouk Alice Weijs-Kroek. Het Christelijk Mannenkoor Assen staat vanaf 1999 onder leiding van dirigent Bert Duijst uit Hasselt.

Het Christelijk Mannenkoor Assen is opgericht in 1965. Bij de oprichting is gestart met 12 leden. De groei van het aantal leden laat zien dat het koor voorziet in een behoefte die ook vandaag de dag nog actueel is. Het koor richt zich in het bijzonder op Christelijke liederen en geeft in deze periode bijna wekelijks uitvoeringen of verleent haar medewerking aan diensten.

Het is een indrukwekkend koor, vanwege hun muzikale inzet, hun liederen keuze maar ook de omvang van het koor. Op volle sterkte telt het koor circa 145 leden. De organisatoren hopen een groot gedeelte van dit mooie koor op de zangavond te ontmoeten.

De avond wordt gehouden in kerkgebouw De Bron, Churchillaan 2 in Staphorst. Zaterdag 28 november 2015. Aanvang 18.50 uur. De kerk is open vanaf 18.15 uur. Entree € 5,-  per persoon (kinderen tot 12 jaar vrij)

Lees ook: