Prijswinnaars en bezichtiging Huttendorp Rouveen 2019

In een vlot tempo werden de prijswinnaars naar voren geroepen door burgemeester Helena Kuiper. Even op het kleine podium voor een fotomoment, dan via de achterkant eraf om plaats te maken voor de volgende groep. De mooiste straatnaam: ‘De Bouwstroate’ was afgedrukt op een blauw straatnaambord.

Groep 5: Isa Bartelds, Julia Huisman, Lisa Veerman, Hanneke Lap, Lauren Visscher en Sannah van Lente met hutnummer 3. Groep 6: Benthe v/d Haar, Thirza Timmerman, Daniëlle Kooiker, Yosan Jambo Gezehey en Danique Veldman met hutnummer 17. Groep 7: Jean Paul Veerman, Stefan Hoeve, Matthias Bloemert, Quinten Troost, Job de Haan en Kay Korterink met hutnummer 18. Groep 8: Sven Ubak, Timo Kok, Chris Holterman, Remco Bloemert, Milan Hengsteboer, Marijn Visscher en Sander Akkerman, Hutnummer 29.

De prijswinnaars mogen in de herfstvakantie een dagje mee naar het klimbos in Paasloo, aangeboden door CZ Rouveen. Wie de hut mee naar huis wou nemen kon het hutnummer tot 15:30 uur doorgeven bij een van de bestuursleden. De betreffende hutten konden ’s avonds worden opgehaald tussen 18:00 en 20:00 uur of zaterdagmorgen tot 10:00 uur, “daarna wordt alles opgeruimd”. Om 11:00 uur wil de organisatie het terrein leeg hebben. Meteen na deze bekendmakingen volgde de veiling van buitenmeubilair, daarna de bezichtiging.

Op meerdere plekken werd de koopwaar luid aangeprezen. Cupcakes en meer snoeperij, maar zelfs ook dieren. “Levende kippen te koop!”, schalde een heldere meisjesstem. Aan de andere kant van de Korte Kerkwerg was een mini-zomermarkt met ook een frietkraam. Meerdere gevulde puntzakken zwermden uit over het terrein. De afsluiting van het evenement ‘Huttendorp Rouveen 2019’ zijn de waterspelen op het tegenoverliggende weiland: Spetterende afsluiting van Huttendorp Rouveen 2019 (video).

Lees ook: Bezichtiging en winnaars Huttendorp Rouveen 2018 (video)