SJOS opent vernieuwd buitenterras wegens extra toeloop

Beeld van zaterdagavond 13 juli 2019
Foto: SJOS

Op zaterdagavond 13 juli 2019 heeft SJOS voor het eerst het vernieuwde terras in gebruik genomen. Zo kan men ook bij SJOS in de buitenlucht genieten van warme lange zomeravonden. De achterliggende tijd is er van alles gedaan om het buitenterras een naar een hoger plan te tillen.

Deze uitbreiding is een vervolg op de vernieuwing en heropening van het gebouw vorig jaar november. Sinds de heropening wordt SJOS structureel meer bezocht. Aanleiding om ook buiten het gebouw een vernieuwing door te voeren. Door het plaatsen van een schutting, warmtestralers en parasols is er een knusse zithoek gecreëerd naast het SJOS-gebouw. De realisatie is mede mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven uit Staphorst.

De opening werd enkele dagen ervoor aangekondigd door de SJOS-promotiebeer. Hij gaat er eens rustig bij zitten, hangen en zelfs liggen… en wenkt een welkom. Als openingsstunt werden voor 22:00 uur de muntjes voor de helft van de prijs verkocht. Iedere jongere is op de zaterdagavonden van harte welkom vanaf 21:00 uur. Als het mooi weer is, nu ook op het terras. Er staan deze zomer nog verschillende activiteiten op de planning.

Het gebouw van SJOS is ook beschikbaar om te huren. Het gebouw is uitstekend geschikt voor vergaderingen of (kleine) familiebijeenkomsten zoals een verjaardag of een verloving. Hierbij is de huurder zelf verantwoordelijk voor consumpties en de overige organisatie. Wel is er namens SJOS steeds iemand aanwezig om ondersteuning te bieden en het een en ander in goede banen te leiden.

Lees ook: Ballonvaart prijswinnaars SJOS richting Nieuwleusen (video)