De Zonnebloem vanuit Berghorst naar Intratuin Meppel

Foto: Jan Figeland

Een verslag van vrijwilliger en organisator Jan Figeland. Woensdag 28 maart zijn wij als De Zonnebloem afdeling Staphorst (gehele gemeente) met ruim 40 personen naar Intratuin geweest.

We vertrokken met de gasten/deelnemers rond 14.00 uur vanuit de Berghorst met de bus van de Berghorst en auto’s van de vrijwilligers richting Meppel. Het was wel een beetje passen en meten om alle rollators en rolstoelen mee te krijgen.

Deze Intratuin is een hele mooie vestiging welke een uitnodigende en warme sfeer heeft, in dit geval een Paassfeer. In het eerste deel was veel te zien en tegen 15.00 uur kwamen we bij de koffie hoek aan en werden de gasten/deelnemers en vrijwilligers getrakteerd op koffie-thee en appelgebak.

Het was een beetje druk, dus ook even geduld hebben en toen werd het tweede deel doorlopen. Ook werden nog wat spulletjes en mooie plantjes gekocht. Zo rond half vijf verzamelden de gasten/deelnemers en vrijwilligers zich bij de uitgang, de bus en de auto’s werden voor gereden.

Rond 17.00 uur waren we met z’n allen weer thuis. Het doel was toch ook en hopelijk zijn we daarin geslaagd om de gasten/deelnemers een leuke middag te bezorgen. De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Lees ook: